Hatékony stratégia kezdőknek bemutató

Remekül sikerült tegnap a „Hatékony stratégia kezdőknek” előadás! Úgy érzem, sikerült jól elmagyaráznom az öt legfontosabb alapszabályt. Utána az élőben kereskedés is nagyon jól sikerült. Gyakorlatban is bemutattam a stratégiát, ügyelve arra, hogy – az ötödik szabálynak megfelelően – a részvényenkénti nyereség legyen minimum 30 cent, de a veszteség ne haladja meg a részvényenkénti 10 centet. Mind a két esetre sikerült élesben példát hozni: az egyik részvénynél 30 centet kerestem részvényenként, míg a másiknál 10 centet veszítettem részvényenként.

Előadásaink minden hónap utolsó előtti csütörtökjén vannak, a következő ingyenes előadás július 22.-én (csütörtökön) lesz. Jelentkezni a http://daytradetozsdeoktatas.com címen lehet.

A bejegyzés közzétéve: 2010.06.25. @ 16:20. Kategória: Hogyan tőzsdézem, Tőzsdei szolgáltatások with tags , , , , , , , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá


  • Szoldán Péter vagyok és 2003 óta főállású tőzsde daytrader az amerikai tőzsdén. A blogon az amerikai tőzsdéről, a daytraderekről és sok minden másról olvashat.