Élőben követhető kereskedés

Újabban rengetegszer kapom azt a kérést, hogy legyenek közös kereskedési alkalmak, amikor élőben lehet követni, hogy miket figyelek, miket nézek tradelés közben, és kérdezni is lehessen. Illetve azt, hogy élőben követhető legyen profi traderek tőzsdei kereskedése. Most ezekre fejlesztettünk ki pár megoldást, amikről pár szóban mesélnék nektek.

Teljesen új terméket fejlesztettünk az eddigi Közös Kereskedési Napból kiindulva, ami egy kis csoportos együtt kereskedést jelentene, a piacot együtt figyelnénk és együtt kereskednénk, én közben folyamatosan kommentálnék, és mondanám, hogy mit látok, vagy mit nem látok 🙂 az adott helyzetben. Erről bővebben a Közös Kereskedési Nap menü alatt olvashattok.

Emellett, aki személyesen nem tud eljönni, vagy nap, mint nap folyamatos tippeket, jelenlétet kíván, annak szakmai partnerükkel, David Shine-nal együtt egy új termék, a Shine’s Room fejlesztésébe kezdtünk, ahol online folyamatosan lehet követni David amerikai, profi traderekből álló csapatának kereskedését. Melyik részvényeket nézik, milyen szinteket, trendeket látnak, illetve pontosan lehet látni, amikor be vagy kilépnek egy pozícióból, szóval ideális arra, hogy élőben követhető legyen a kereskedés. Emellett el is magyarázzák, hogy mit miért csinálnak! (angolul) Ennek van és lesz is egy ingyenes próba időszaka is. Egy rövid példa a rendszerre:

Ahhoz, hogy tényleg azzal segítsünk, ami nektek a legfontosabb, szívesen vesszük, ha kommentbe megírjátok mit gondoltok erről, és mit látnátok szívesen. Szóljatok hozzá 🙂

A bejegyzés közzétéve: 2011.08.16. @ 04:50. Kategória: Tőzsde aktualitások, Tőzsdei szolgáltatások with tags , , , , , , , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
1 hozzászólás
  1. […] tenni személyesen. Sokszor kérdeztünk már titeket is, hogy a tőzsde szimulátorok vagy az élőben követhető kereskedés vajon mennyire hasznos nektek? Ezeknek a termékeknek a továbbfejlesztéséről és […]

Szólj hozzá


  • Szoldán Péter vagyok és 2003 óta főállású tőzsde daytrader az amerikai tőzsdén. A blogon az amerikai tőzsdéről, a daytraderekről és sok minden másról olvashat.