Trader képzéseink során profi daytrader útján indulhat el. A cél, hogy a daytrader kereskedésből havi szinten meg tudjon élni, hiszen ez a profi daytrader.

Exkluzív trader képzésünk három hónapig tart és magába foglalja az oktatások és konzultációk mellett a professzionális platformok és körülmények árának biztosítása is. Részletes leírás itt.

Haladó Trader Képzés lényege, hogy az elméleti és gyakorlati segítség mellett biztosít professzionális eszközöket is és már teljesen a gyakorlati részre koncentrál. Azaz nincs elméleti előadás, hanem csak közös kereskedésekből és konzultációkból áll az oktatás. A sikerhez szükséges profi tőzsde hozzáférést biztosítunk az oktatás mellett, hogy ezzel is segítsük a fejlődését.

Haladó Trader Képzés áll két közös kereskedésből és két személyes konzultációból, ahol a gyakorlati elemeket tudja eltanulni, illetve otthon begyakorolni, amit utána személyes lehet velünk átbeszélni. Ehhez jelentkezzen gyakorlati oktatásunkra.


  • Szoldán Péter vagyok és 2003 óta főállású tőzsde daytrader az amerikai tőzsdén. A blogon az amerikai tőzsdéről, a daytraderekről és sok minden másról olvashat.